mayo, 2021

16MAY11:001:00Mostra estàtica de Cultura PopularRetrobem-nos al Fossar del Parc del Clot!11:00 - 1:00

Detalles del evento

Sota el recull de propostes festives de "JA ÉS PRIMAVERA AL CLOT-CAMP DE L'ARPA" aquest diumenge celebrarem una Mostra estàtica de Cultura Popular per retrobar-nos al Fossar del Parc del Clot! Després de mesos i mesos podem tornar-nos a trobar al Fossar del Parc del Clot amb les mesures que la normativa Covid ens demana.

Amb la participació de les colles: Ball de Bastons Del Clot, Capgrossos de Calassanç, Diables del Clot, Esbart Sant Jordi, Esbart Sant Martí, Gegants del Clot, Grallers i tabalers dels Castellers de Barcelona, Grallers dels Falcons de Barcelona, Pork del Clot, Tabalers de Diables i Tolc del Clot.

Per tal de garantir un bon accés a l'activitat cal accedir entre les 10:30 i les 10:45. La reserva només serà vàlida fins a un quart d'hora abans de l’inici de l’activitat (entrada al Fossar del Parc del Clot per c. Escultors Claperós).
És imprescindible l'ús de mascareta durant tot l'event.

Les activitats poden patir modificacions per condicions meteorològiques o per altres motius aliens a l’organització. Els canvis s’anunciaran al web i a les xarxes socials.

L'activitat requereix reserva prèvia! Trobaràs l'enllaç al botó de sota. Per aclarir dubtes pots trucar-nos al 932 918 080.

Más

Hora

(Diumenge) 11:00 - 1:00

Localización

El Fossar del Parc del Clot

Carrer de l'escultor Claperós, 55-63

Health Guidelines for this Event

Masks Required
Physical Distance Maintained
Outdoor Event

INSCRIPCIÓ

RESERVAR PLAÇA!